Over From East To West

Travel & lifestyle webshop met elk seizoen een wisselende collectie.

Travel in style with kids

Dit seizoen staat in teken van reizen met kinderen. Samen op avontuur en de wereld ontdekken! Twinnen met je little explorer, een super leuke fase!

In de nieuwe collectie vind je rompertjes, baby t-shirts, kids t-shirts en unisex kleding voor volwassenen. Natuurlijk in de style van FROM EAST TO WEST met veel zwart wit, maar ook luipaard en camouflage prints.

De vertrouwde totebags zijn vernieuwd, in plaats van katoen zijn ze nu van polyester en daarom waterafstotend. Aan digital nomads zijn ook gedacht, de bagpacks hebben een speciaal vakverdeling voor een laptop.

Heb je leuke foto’s gemaakt? Tag @from.east.to.west dan in je bericht en wij delen je foto op onze social media!

Zomercollectie: Bali Bags Rotan & Bamboe

Nu te koop: Bali Bags van rotan en bamboe.

Reizen loopt als een rode draad door het leven van Charada, de oprichtster van FROM EAST TO WEST. Na haar laatste reis naar Bali is ze zo fan geworden van de rotan tassen, dat ze er een aantal wilde meenemen naar huis. Zoveel ruimte in haar koffer had ze niet, dus bedacht ze om de tassen naar Nederland te verzenden.

De Bali Bags zijn hartstikke leuke cadeaus voor je zus, moeder, tante, vriendin, nichtje, buurvrouw en natuurlijk ook voor jezelf. Als je op vakantie bent geweest naar het prachtige eiland en je maar beperkt ruimte hebt in je koffer, is dit je ultieme kans om alsnog de handgemaakte Bali Bags te bestellen. De tassen worden rechtstreeks verstuurd, dat scheelt jou en ons onzinnige dubbele verzendkosten. Bij elke bestelling zijn daarom de verzendkosten gratis.

Hoe het begon: de feestdagen collectie

Elke collectie van From East to West heeft een eigen reden van lanceren!

Eigenaresse Charada is in december 2016 gestart met de eerste feestdagen collectie. Diverse interieur en lifestyle producten die helemaal kant-en-klaar als een cadeautje werden geleverd. Je hoefde het pakketje alleen nog maar onder de kerstboom te leggen! Dus geen inpakstress meer tijdens de al zo drukke feestdagen periode.

Special edition: Maluku My Roots

De volgende collectie ging over haar eigen roots, de Molukken. Charada merkte op dat niet iedereen weet waarom Molukkers naar Nederland zijn gekomen en wilde de awareness vergroten met een limited edition Maluku my roots collectie. Ook aan de jongste generatie was gedacht met een speciale kindercollectie.

The adventure continues

Wij vinden het super tof dat je onze website bezoekt! Wat er komende seizoenen nog gaat komen, is nog een verrassing! Houd daarom ook onze Instagram account @from.east.to.west in de gaten voor het laatste nieuws over FROM EAST TO WEST!

Heb je vragen over de huidige collectie? Kijk dan ook eens bij de Frequently Asked Questions.

Xxx

From East to West